ИЗКОПНО-НАСИПНИ ДЕЙНОСТИ

ИЗКОПНО-НАСИПНИ ДЕЙНОСТИ

  • Трябва ви надежден партньор за вашите земно изкопно-насипни дейности?
  • Искате работата да бъде свършена в кратки срокове без да се притеснявате за точността на изпълнение или допълнителни усложнения?

Фирмата ни може да реализира всички изкопно-насипни дейности за жилищното строителство, пътно строителство, линейни изкопи за канализация, водопровод, газопровод, топлопровод, електрически трасета, оптични трасета до ръчни изкопи на трудно достъпни за механизация места.

Първият въпроса, който ни се задва е:

Каква ще е цената на земно изкопно-насипни дейности?

Сложността на изкопа, терена на който ще се реализира (предварително разчистване на разстителсност или направа на заход за механизацията), състава на терена (количеството скална маса), размера на изкопа – дълбочина, дължина, ширина, разходите за транспорт и цената на материала, са факторите определящи крайната стойност на тези услуги. За това всички тези фактори трябва правилно да се остойностят. Фирмата предлага и консултатски услуги, както и съдействие по всички дейности за осъществяване на качествени и точни изкопно-насипни дейности с минимален разход на средства.

Прецизното изпълнение на нулевия изкоп, с необходимите откоси и подравняване на дъното му спомагащи за безопността на работещите, улеснявайки последвщите дейности с минимални допълнителни средства, внимателното и точно изпълнение на линейните изкопи без нанасяне на щети по странични инфраструктори са основни цели на фирмта ни при изпълнението на възложените проекти.

Следващия въпрос който най-често ни се задава е:

В какви срокове може да се извърши задачата при изкопно-насипни дейности?

По някога това дори е по-важно и от самата стойност на разходите. Наличната механизация отпределена от нейната текуща заетост е основния фактор за определяне на срока. Но, при необходимост ние можем да осигурим допълнителни машини от наши партньори. Ние напълно разбираме нуждите на нашите клиенти. За нас няма край на работното време или почивен ден, малък или голям обект. Изцялото сме ангажирани в удовлетворяване изискванията на клиентите ни и максимално да допринесем за тяхното успешно начинание.

Свържете се с нас тук.

Машини използвани при изкопни дейности.

Изкопно-насипните дейности

СЛАВКОВ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Ние имаме гъвкавостта да работим в цялата страна. Не се колебайте да се свържете с нас. Всичко започва с едно телефонно обаждане.

Изграждане на подземни инфраструктури